Rustfrit Stål i Kolding

Rustfrit Stål i Kolding så er Larsens Eftf. din garant for en professionel og seriøs løsning, når det drejer sig om diverse smede- og maskinarbejdsopgaver i rustfrit stål i Kolding, og hvorfor ikke satse på højeste kvalitet og perfektion, når det er så enkelt?

Der er mange grunde til at samarbejde med os når det drejer sig om Rustfrit Stål i Kolding og høj kvalitet og korte leveringstider er bestemt et par af dem. Vi har gennem en lang årrække oparbejdet en stor kundekreds over hele landet, bestående af både store og små virksomheder fra mange forskellige brancher, og det betyder, at vi i dag samarbejder med brancher, som har brug for for eksempel: Diverse butiksinventar, køkkeninventar i rustfrit stål, hospitalsudstyr, bådbeslag, produkter til fødevareindustrien, mejeriudstyr, tanke og meget andet inden for Rustfrit Stål i Kolding .

Men der er mange andre muligheder, som vi bestemt er meget lydhøre overfor, hvis du skulle ønske andre typer arbejdsopgaver udført af vort kompetente og erfarne team af medarbejdere. Det betyder også, at vi meget gerne agerer både hovedleverandør af Rustfrit Stål i Kolding af en hel opgave, men også gerne underleverandør af dele af en opgave, hvis dette skulle ønskes. Mulighederne er mange for et professionelt samarbejde, og vi står meget gerne til rådighed for en individuel snak om de mange forskellige løsninger inden for Rustfrit Stål i Kolding, som vi kan tilbyde dig.

Nyheder​

Bearbejdningscenter
17-05-2016
Vi har nu installeret vores første Mazak bearbejdningscentercenter en VTC 530C Leveret af Mazak Danmark A/S
Læs hele nyheden
Dreje center
04-02-2016
Vi har nu installeret vores tredje Mazak Drejecenter en QTN 250MY Leveret af Mazak Danmark
Læs hele nyheden

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på

LARSENS EFTF. ApS

Marsvej 3

6000 Kolding

​CVR: 82033912