Larsens Eftf. historie

Larsens eftf. ApS, blev i sin tid drevet of Henning Larsen og hans Kone Gerda Larsen. Firmaet der lå i en kælder på Fjordvej i Kolding, beskæftigede sig udelukkende med fremstilling af båd beslag i rustfri til div. joller og både.

Da Henning Larsen bliver syg, kommer Hans Chr. Rasmussen til og hjælper med produktionen. Henning Larsen dør og Hans vælger at køre firmaet videre sammen med Hennings enke Gerda Larsen. De bygger nye lokaler på Frejasvej i Kolding, og der kommer hurtig gang i fremstillingen som nu også omhandler underleverandør opgaver for dengang Laurits Knudsens Maskinfabrik senere LKM A/S.​

​Efter nogle år bliver lokalerne for små og firmaet rykker ind i Peter Madsens maskinfabriks gamle lokaler på Rytterskolevej i Nr. Bjert ved Kolding. Her kommer Alfred Hansen også med i firmaet. Efter en del år i Nr. Bjert, bliver der besluttet at bygge nye lokaler i industri området Vest, på Platinvej 20 i Kolding. På dette tidspunkt vælger Gerda Larsen og Alfred Hansen at trække sig ud af firmaet og gå på pension, så det nu kun er ejet og drevet of Hans Chr. Rasmussen.


Efter en del år vælger man at købe lokalerne på Platinvej 30, som ligger lige over for nr. 20 og det er i de lokaler som vi er i, i dag. Platinvej 20 + 30.

Bemærk ny adresse fra d.12/3-18
Larsens Eftf. ApS
Marsvej 3
6000 Kolding

Nyheder​

Bearbejdningscenter
17-05-2016
Vi har nu installeret vores første Mazak bearbejdningscentercenter en VTC 530C Leveret af Mazak Danmark A/S
Læs hele nyheden
Dreje center
04-02-2016
Vi har nu installeret vores tredje Mazak Drejecenter en QTN 250MY Leveret af Mazak Danmark
Læs hele nyheden

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på

LARSENS EFTF. ApS

Marsvej 3

6000 Kolding

​CVR: 82033912