Maskinfabrik Kolding

Har virksomheden brug for en kompetent og erfaren maskinfabrik Kolding, hvor såvel ledelse som medarbejdere har 100 % styr på løsning af arbejdsopgaver, aftaler og deadlines, så er Larsens Eftf. et godt valg af samarbejdspartner.

Som Maskinfabrik i Kolding varetager vi en bred vifte af arbejdsopgaver for mange virksomheder over hele landet, som ønsker kvalitetsløsninger. Vi ved, hvad det kræver at levere de bedste resultater, nemlig stor faglig viden og mange års erfaring, og vi besidder begge dele. Hvad enten I er et større eller mindre firma, der søger en seriøs Maskinfabrik i Kolding som samarbejdspartner, står vi altid meget gerne til rådighed for en snak om ønsker og behov, når det handler om arbejdsopgaver, som hører ind under vort område.

Vort team af dygtige og erfarne medarbejdere på vores Maskinfabrik i Kolding er specialister inden for deres områder, og det betyder, at I er garanteret kvalitetsarbejde, der lever op til de højeste standarder. 

Gennem årene har vi udført diverse opgaver både som hovedleverandør af hele projekter og som underleverandør af dele af et projekt, så vi ved præcis, hvad der forventes af os. Står I og mangler en pålidelig Maskinfabrik i Kolding, hvorfor så ikke få en snak om de opgaver, som I gerne vil have løst, og de løsninger vi kan tilbyde jer?

Nyheder​

Bearbejdningscenter
17-05-2016
Vi har nu installeret vores første Mazak bearbejdningscentercenter en VTC 530C Leveret af Mazak Danmark A/S
Læs hele nyheden
Dreje center
04-02-2016
Vi har nu installeret vores tredje Mazak Drejecenter en QTN 250MY Leveret af Mazak Danmark
Læs hele nyheden

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på

LARSENS EFTF. ApS

Marsvej 3

6000 Kolding

​CVR: 82033912