Laserskæring Kolding

Larsens Eftf. er din garant for, at du får udført laserskæring i Kolding af 1. kl. kvalitet, uanset hvilke pladeemner du har brug for. Vi ved, hvad der skal til for at give dig den mest optimale løsning, og da vor virksomhed anvender den absolut mest moderne og nyeste teknologi inden for læserskæring, går vi aldrig på kompromis med de højeste standarder.

Hvad er fordelene ved Laserskæring Kolding ?

Vi anser laserskæring for at være en fleksibel metode til pladebearbejdning, der betyder, at man undgår, at der kommer ridser eller ujævne snitflader i emnerne, og det er naturligvis af stor vigtighed.

Vort team af dygtige og erfarne Laserskæring medarbejdere besidder alle de kompetencer, som gør os til pålidelige fagfolk, der kan både tilskære og bearbejde i rustfrie, jern og alu emner. Vi løser en bred vifte af opgaver inden for Laserskæring i Kolding, både som hovedleverandør og underleverandør, og ingen arbejdsopgave er hverken for stor eller lille til, at vi varetager den.

Vi samarbejder med både store og mindre virksomheder fra vidt forskellige brancher over hele landet, så vi er bestemt meget lydhøre over for nye opgaver, uanset hvilken branche, det er for. Laserskæring er en fantastisk proces, hvor resultaterne altid er imponerende, fordi præcision og nøjagtighed er eminent.

Nyheder​

Bearbejdningscenter
17-05-2016
Vi har nu installeret vores første Mazak bearbejdningscentercenter en VTC 530C Leveret af Mazak Danmark A/S
Læs hele nyheden
Dreje center
04-02-2016
Vi har nu installeret vores tredje Mazak Drejecenter en QTN 250MY Leveret af Mazak Danmark
Læs hele nyheden

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på

LARSENS EFTF. ApS

Marsvej 3

6000 Kolding

​CVR: 82033912